Handbol

Una supercopa catalana diferent per començar

Handbol. El Barça en la final masculina i el KH-7 Granollers en la femenina busquen revalidar el títol, amb tots els protocols sanitaris activats

El primer títol oficial de la temporada es posa en joc amb la disputa de les finals de la supercopa de Catalunya, tant masculina com femenina. Aquesta competició que inicia la temporada serà diferent per culpa de la pandèmia de la Covid-19. La federació catalana ha adoptat totes les mesures i protocols sanitaris per als equips i el poc públic que hi haurà perquè hi hagi les màximes garanties i el mínim perill al Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

El títol de la supercopa femenina obrirà la competició a les set de la tarda i el disputaran el KH-7 Granollers i la Fundació Sant Vicenç. A partir de les nou del vespre el FC Barcelona i el Fraikin Granollers jugaran la final masculina. Totes dues seran retransmeses en directe pel canal Esport3. Aquest serà el primer partit de la temporada del conjunt blaugrana, que encara no ha disputat cap amistós, mentre que el conjunt granollerí n’ha jugat dos. Es podran veure en acció els quatre fitxatges del Barça –Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade– i els quatre del Granollers –Oriol Rey, Chema Márquez, Antonio García i Esteban Salinas.

Títols consecutius

La supercopa de Catalunya es va començar a disputar amb aquest nom l’any 2012, i és l’hereva de la lliga dels Pirineus i de la lliga catalana. En la categoria masculina el Barça ha guanyat set edicions, totes contra el Granollers, de les vuit que s’han disputat. L’any 2013 no es van trobar dates i no es va jugar la final. En noies la primera edició la va guanyar l’Esportiu Castelldefels i les set següents les va guanyar el Granollers. L’any 2018 el Sant Vicenç també va disputar la final contra el Granollers i va perdre.

ELS PROTAGONISTES

Els jugadors tenen moltes ganes de jugar. Sabem que és un títol i sabem que el Granollers està en un bon moment
Xavi Pascual
El que més ens agradaria és tenir el màxim de minuts disputats durant tota la final contra el Barça
Antonio Rama
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)