Atletisme

Àngel Mullera anuncia la seva retirada definitiva

Atletisme. La crisi global provocada per la pandèmia i les lesions que ha anat patint han empès el lloretenc a prendre la decisió

Àngel Mullera (Lloret de Mar, 1984) es retira definitivament, segons ha anunciat a les xarxes socials. L’atleta especialista en 3.000 m obstacles, la disciplina en què va ser olímpic, mundialista i va guanyar el bronze en l’europeu el 2014, s’hi havia plantejat el 2018 però va decidir allargar la seva carrera fins aquest 2020, amb els Jocs a l’horitzó.

La crisi global provocada per la pandèmia i les lesions que ha anat patint aquest darrer any, el que havia de ser el seu darrer, fan que Mully hagi pres la decisió.

“Respecto molt aquest esport i sobretot la meva prova” exposa Mullera, que volia disputar el campionat estatal però que s’ha passat el juliol en blanc per una lesió a l’abductor.

Todo tiene un principio y un final, y mi final ha llegado. Se acaba una larga vida deportiva, donde he tenido la suerte...

Posted by Mullera Mully on Thursday, August 20, 2020
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)