El Granollers guanya la seva vuitena supercopa de Catalunya seguida

Handbol. Ha superat per 41-22 el Sant Vicenç

El KH-7 Granollers ha superat la Fundació Sant Vicenç per 41-22 en la final de la supercopa de Catalunya, que s’ha disputat al Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí i amb estrictes mesures per als equips i el poc públic que hi havia. És el vuitè títol seguit del Granollers.

El conjunt vallesà de la màxima categoria estatal ha anat sempre per davant en el marcador, amb un 5-2 inicial amb dos gols de contraatac. El Sant Vicenç, que havia jugat la final el 2018 i que està en la divisió d’honor plata, ha pogut empatar a 5 però un altre cop al contraatac el Granollers ha obert forat (8-6) i ha pogut marxar al descans amb una màxima de sis (17-11).

El Granollers ha tornat a començar fort després del descans amb dos gols seguits i, amb la primera superioritat, ha enfilat la màxima amb el tretzè gol de contraatac (27-16). La diferència s’ha enfilat encara més amb dos gols seguits al contraatac de les blanques (34-20), que malgrat el temps mort del Sant Vicenç mantenia el ritme golejador (37-20).