Ciclisme

Movistar confirma Marc Soler en l’equip del Tour

Ciclisme. El català és un dels tres caps de files juntament amb Alejandro Valverde i Enric Mas per la cursa francesa que s’inicia dissabte

El Movistar Team ha confirmat els vuit corredors que disputaran el Tour de França que s’inicia dissabte. El català Marc Soler és un dels tres caps de files juntament amb Alejandro Valverde i Enric Mas. El corredor de Vilanova i la Geltrú ha manifestat abans d’afrontar aquesta cursa en declaracions facilitades pel seu equip: “Anem a totes”, i ha explicat que està molt concentrat: “Mentalment des del minut zero que es va confirmar que hi anava, ja està el cap pensant en aquest objectiu i es el més important”.

Els vuit corredors que formaran l’equip del Movistar són: Dario Cataldo, Imanol Erviti, Enric Mas, Nelson Oliveira, José Joaquín Rojas, Marc Soler, Alejandro Valverde i Carlos Verona. El terrassenc Antonio Pedrero i Jürgen Roelandts són els reserves per si passa qualsevol cosa abans de l’inici de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)