Handbol

L’Associació de Jugadors reclama consens per elaborar un protocol davant el coronavirus

Handbol. Demanen ajudes externes perquè els clubs puguin fer proves abans de cada jornada de lliga

L’Associació de Jugadors d’Handbol (AJBM) ha sol·licitat el consens necessari entre tots els organismes per la implantació d’un protocol unificat per la disputa dels partits. “Considerem necessari un consens entre els organismes pertinents i un protocol unificat pels esportistes amb informació sobre com afectaran els contagis i l’aplicació d’aquests protocols en la competició”, assenyala l’AJBM a través d’un comunicat.

En aquest sentit, destaquen la importància de fer proves prèvies als partits: “Pensem que la realització de proves abans de cada jornada de competició, així com el seguiment de les proves augmentaria les garanties de salut dels nostres associats durant la temporada.” En aquest cas, consideren que caldran ajuts: “Som coneixedors de la situació en la que estem, per tant, creiem que és necessària l’ajuda econòmica externa perquè els clubs puguin afrontar les despeses de les proves i que no es vegin ressentits, i en conseqüència repercuteixin en el nostre esport. La situació actual exigeix esforços per part de tots els estaments que regeixen l’esport.”

Plantegen un canvi de format de la lliga

D’altra banda, l’AJBM ha plantejat la possibilitat d’un canvi de format en la competició de lliga –doble volta amb 18 equips– davant la falta de marge de maniobra en cas de possibles ajornaments. En tot cas, la pròxima cita serà dissabte (17 h) a Benidorm, en què l’equip local i el Barça es jugaran el títol de la Supercopa d’Espanya. L’inici de lliga està marcat pel dimecres 2 de setembre, en què l’equip blaugrana rebrà el Fertiberia Port Sagunt (21.30 h) i el Fraikin BM Granollers jugarà a Benidorm (20 h)..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)