Més esport

PIRAGÜISME

ESTIL LLIURE

Medalla d'or per al saltenc Joaquim Fontané en K-1

El palista de la Cellera Adrià Bosch, tercer en la modalitat OC1

Joaquim Fontané (Salt Ter) va convertir-se ahir en el nou campió d'Europa júnior de K-1, en el campionat europeu que es disputa des de dimecres passat a la localitat austríaca de Lienz. El saltenc va ser el millor en les tres mànegues que es van disputar per completar la final. En la primera de les sèries, va sortir en la quarta posició i ja va puntuar prou per situar-se davant. En la segona mànega va defensar el lideratge, amb una bona actuació. Però faltava el millor i en la tercera ja no va donar respir al rival, va ampliar encara més la distància i es va assegurar definitivament la primera posició.

L'altre palista del Salt Ter present en les finals d'ahir, Adrià Bosch, no va decebre gens i també va aconseguir un lloc en el podi. En la modalitat d'OC1 (canoa oberta), el de la Cellera va acabar en tercera posició, darrere del basc Gorka Goikoetxea i de l'alemany Fabian Krummreich.

L'aragonesa Julia Cuchi va acabar quarta en K-1 júnior, una prova que va guanyar l'alemanya Sandrina Hornhardt. El basc Igor Juanikorena va obtenir la medalla de plata en C-1, modalitat en què el lleidatà de la Seu d'Urgell Jordi Domenjó va obtenir el bronze. El vencedor en C-1 va ser el txec Lukas Cervinka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)