El Barça és molt superior i guanya la 23a supercopa d’Espanya

Handbol. Ha derrotat el Benidorm per 18-38 en una final que ha dominat des de l’inici amb una bona defensa i en la que ha destacat Domen Makuc amb 7 gols

El Barça ha sigut molt superior i ha guanyat el seu 23è títol de la supercopa d’Espanya, la novena de manera consecutiva. Els blaugrana han dominat en tot moment al Benidorm i han aconseguit la victòria per 18-38. Des del primer minut el Barça ha sortit molt centrat en el partit (0-3) i s’ha començat a distanciar en el marcador. La seva defensa ha brillat en tot moment, i el porter Gonzalo Pérez de Vargas ha fet grans aturades. L’equip ha tret profit del contraatac i s’ha arribat al descans amb un clar 9-20 al seu favor.

En la segona meitat el Barça no ha deixat que el Benidorm pensés en que podia entrar en el partit i ha continuat ampliant la diferència. El jove Domen Makuc ha destacat en atac amb set gols de set llançaments –ha estat escollit el millor jugador–, i els blaugrana han arribat als vint-i-un gols de diferencia a tres minuts per acabar, i han aconseguit la victòria final per 18-38.