Atletisme

Títols amb rècords de Catalunya per a Oukhelfen i Galimany

Atletisme. El reusenc i la vallenca són els campions catalans de 5.000 m en ruta a Santa Cristina d’Aro amb 14:00 i 16:14

El reusenc Abdessamad Oukhelfen i la vallenca Marta Galimany són els campions de Catalunya en els 5.000 metres en ruta, amb les seves victòries a Santa Cristina d’Aro, arrodonides amb els respectius rècords: 14:00 i 16:14.

La cursa, en un circuit urbà molt ràpid, s’ha fet sense pluja i amb una bona temperatura. Un marc favorable perquè fins a deu corredors han baixat de 15minuts.

Oukhelfen ha aturat el cronòmetre en 14 minuts justos, després que la llebre acabés la seva tasca al quilòmetre i mig i l’atleta del Playas es quedés amb Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro), que ha mantingut opcions i finalment era segon amb 14:13; un registre també inferior al que tenia el lloretenc Josep Lluís Blanco (14:20).

Mourad Mounin (AA Catalunya) ha completat el podi amb un temps de 14:25, Xavier Badia (AA Xafatolls) ha estat quart amb 14:29 i el banyolí Oriol Cardona (CN Banyoles) cinquè amb 14:42.

Marta Galimany (FC Barcelona) ha guanyat rebaixant també el rècord, que tenia ella mateixa, tot i no poder assolir l’ambiciós objectiu de baixar dels 16 minuts. La selvatana Bàrbara Ramón (AA Catalunya) amb 17:08 i la palamosina Laura Rodríguez (Lleida UA) amb 17:10 han estat segona i tercera en el duel més emocionant de la nit.

Les dues primeres del campionat de Catalunya de cros sub-20, Maria Casals (CA Canovelles) i Carlota Rodés (CA Canaletes-Sant Martí), han estat quarta i cinquena amb un temps de 17:50 les dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)