Handbol

Ribera i Viver renoven quatre anys més com a seleccionadors estatals

Handbol. El sarrianenc continuarà al capdavant de l’equip masculí i el granollerí del femení

Els tècnics catalans Jordi Ribera i Carlos Viver han renovat quatre anys més com a seleccionadors espanyols masculí i femení respectivament. Així ho ha anunciat el president de la federació espanyola Francisco Blázquez en una roda de premsa telemàtica. “És un dia important, comencem un cicle nou, però hi han coses que teníem clares i havien de continuar, i quins millors directors per aquest projecte que Jordi i Carlos” ha manifestat el president i ha confirmat que estaran en el seu càrrec en el nou cicle olímpic 2020-2024.

El seleccionador estatal femení, el granollerí Carlos Viver, ha dit que era una persona feliç per poder continuar quatre anys més al davant del combinat estatal, al que va portar al subcampionat mundial l’any 2019. El sarrianenc Jordi Ribera, seleccionador espanyol masculí, ha dit que és continuarà treballant en les dues vessant, de buscar nous talents i de poder lluitar per les primeres posicions en els grans campionats. Jordi Rivera va portar a l’equip d’Espanya a guanyar dos europeus els anys 2018 i 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)