Tennis

Bolsova inicia amb victòria l’obert dels Estats Units

Tennis. La palafrugellenca s’ha classificat per a la segona eliminatòria en derrotar la suïssa Jil Teichmann per 7-6 (3) i 6-2

Aliona Bolsova s’ha classifica per a la segona eliminatòria de l’obert dels Estats Units en derrotar en el seu primer partit per 7-6 (3) i 6-2 a la suïssa Jil Teichmann. La palafrugellenca ha tret profit del seu potent servei –ha fet nou aces–, i ha aconseguit la victòria en 1h48. El primer set ha estat molt disputat i Aliona Bolsova ha trencat el servei de la seva rival en el tercer joc i s’ha avançat fins al 3-1. L’empordanesa s’ha mantingut al davant fins al desè joc, en què ha cedit el seu servei i s’ha arribat al tie-break, en què s’ha imposat per 7-6 (3). Aliona Bolsova ha dominat el segon set i ha trencat dues vegades el servei de Jil Teichmann fins a aconseguir la victòria per 6-2 La propera rival d’Aliona Bolsova serà la nord-americana Madison Keys, la 14a del rànquing mundial i setena favorita del torneig.

En el quadre femení la segona cap de sèrie, la nord-americana Sofia Kenin, ha derrotat la belga Yanina Wickmayer per un doble 6-2. La nord-americana Serena Williams, la tercera cap de sèrie, ha guanyat el seu primer partit en derrotar la seva compatriota Kristie Ahn per 7-5 i 6-3, i ha passat a la següent eliminatòria. La sisena favorita, la txeca Petra Kvitova, ha derrotat l’ucraïnesa Kateryna Kuzlova per 7-6 (3) i 6-2.

En el quadre masculí el tercer cap de sèrie del torneig i que va ser finalista l’any passat, el rus Daniil Medvedev, ha començat amb victòria contra l’argentí Federico Delbonis per 6-1, 6-2 i 6-4.

Derrota en els dobles

Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, els cinquens favorits del quadre de dobles, han quedat eliminats en el seu primer partit. El barceloní i l’argentí han estat derrotats per 3-6, 6-4 i 6-4 pel croat Mate Pavic i el brasiler Bruno Soares. Marcel Granollers i Horacio Zeballos han començat bé el partit, han guanyat el primer set i s’han mantingut en el segon fins a cedir el servei en el desè i últim joc. En el tercer i definitiu set el barceloní i l’argentí s’han posat al davant amb un 2-3 gracies a un break, però en el joc següent han cedit el seu servei i l’enfrontament s’ha tornat a igualar. Novament, en el desè joc han cedit el seu servei i el croat i el brasiler s’han emportat la victòria i la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)