Tennis

Djokovic s’estalvia la roda de premsa però demana disculpes

Tennis.

Commocionat per la seva eliminació, el serbi Novak Djokovic no va assistir a la roda de premsa obligatòria posterior al partit però, més tard, va emetre un comunicat a través de les xarxes demanant disculpes. “Tota aquesta situació m’ha deixat trist i buit. Lamento molt haver-li provocat tant d’estrès a la jutge de línia. Ha estat una acció tan involuntària com equivocada que espero que m’ajudi en la meva evolució humana i esportiva.” A més de la decepció quan era el màxim favorit al títol en una temporada immaculada –26 triomfs i cap derrota– , el serbi no es lliurarà d’una multa per part de la federació de tennis dels Estats Units (USTA). No cobrarà els 250.000 que li pertocaven per haver arribat a vuitens i també haurà d’assumir la multa per haver infringit el codi de conducta.

Sigui com vulgui, el rival en els quarts de final de l’asturià Pablo Carreño (20), que dominava el partit contra Djokovic per 5-6 quan es van produir els fets, serà el canadenc Denis Shapovalov (12). Aquesta matinada hora catalana ha remuntat un primer set advers contra el belga David Goffin (7): 6-7 (0), 6-3, 6-4 i 6-3. Carreño va ser semifinalista a Flushing Meadows el 2017, el seu millor resultat en un Grand Slam,

Tampoc no va fallar en la jornada de diumenge un altre gran favorit, l’alemany Alexander Zverev (5), que li va donar un bany de realitat a l’espanyol Alejandro Davidovich, un dels animadors del torneig, per 6-2, 6-2 i 6-1. El rival del teutó serà el croat Borna Coric (27), encès pel seu triomf contra el grec Stefanos Tsitsipas (4) de la tercera eliminatòria.

Osaka no falla

La japonesa Naomi Osaka (4), campiona el 2018, va eliminar l’estoniana Annet Kontaveit (14) per 6-3 i 6-4. Se les haurà amb la nord-americana Shelby Rogers. També segueix endavant la nova heroïna local Jennifer Brady (28), botxina de la també excampiona Angelique Kerber (2016) per 6-1 i 6-4. El seu pròxim escull serà la kazakha Yulia Putintseva (23).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)