Atletisme

Guerrero i molts altres focus

Atletisme. La migfondista banyolina, amb el doble repte en 800 i 1.500 m, lidera la delegació catalana en un campionat estatal que tindrà quatre seus al voltant de Madrid per evitar aglomeracions en una edició marcada pel coronavirus

Esther Guerrero, que buscarà l’or en els 800 i els 1.500 m, lidera la representació catalana en l’edició número 100 del campionat estatal, marcada pel coronavirus i que s’ha repartit en quatre escenaris diferents per evitar aglomeracions i contagis: l’estadi Vallehermoso de Madrid (mig fons, fons, proves combinades, salt amb perxa i marxa), Getafe (velocitat, tanques i relleus), Moratalaz (llançaments) i Alcobendas (alçada, llargada i triple salt).

Més enllà de la diversitat de seus, les possibilitats de podi de la setantena d’atletes catalans també és molt àmplia. La torrenca Berta Castells tornarà a tenir en la gavanenca Laura Redondo la seva rival més consistent per intentar ampliar fins a 17 la seva impressionant col·lecció de títols en llançament de martell. De moment, Redondo lidera el rànquing del curs amb 69,02 m, davant de Castells, que acredita 67,33 m. Les noves generacions d’atletes catalans continuen demanant pas i també arriben a la cita entre els millors del rànquing Bernat Erta (400 m), Aleix Porras i Sara Gallego (400 m tanques), Jaël Bestué (100 i 200 m), tot i que arrossega molèsties al psoes ilíac, i Abdessamad Oukhelfen (5.000 m). També destaca la presència d’Estela García (100 m), Igor Bítxkov (perxa) i Ibrahim Ezzaydouni (3.000 m obstacles).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)