Handbol

Victòria molt suada del Granollers contra el Puente Genil (32-31)

Handbol. L’equip vallesà ha reaccionat en el tram final, amb sis gols d’Álex Márquez

El Fraikin BM Granollers ha segellat una victòria molt treballada, la segona en dos partits a la lliga Asobal, contra el Puente Genil (32-31), un rival directe en la classificació. L’equip granollerí, amb certa irregularitat, ha anat a remolc del seu rival durant bona part del partit, però en el tram final, amb un Álex Márquez molt inspirat (6 gols en 6 intents) ha reaccionat per sentenciar un triomf amb molt de patiment.

En la posada en escena, El conjunt andalús ha pres la iniciativa davant un conjunt vallesà que feia aigües en defensa. La bona direcció de Juan Castro i la connexió amb el pivot Javi Garcia han impulsat l’equip visitant que ha consolidat la diferència en els tres gols (5-8). Un golàs des de la porteria de Pol Sastre ha estat el detonant de la reacció local. L’equip d’Antonio Rama ha intensificat la defensa, Antonio Garcia (6 gols a la primera meitat) es mostrava efectiu en el balanç ofensiu i una diana de Borja Lancina equilibrava el duel per primer cop al minut 23 (11-11). El Puente Genil tornava a exhibir el potencial de la seva primera línia (13-15), però un gol de penal del lateral de la Llagosta tancava el primer acte amb un ajustat 14-15.

Després de la represa, s’ha mantingut l’estira-i-arronsa, tot i que el Granollers no era capaç de posar-se al davant en el marcador. La qualitat dels canoners rivals s’ha tornat a posar en evidència (21-24). El Puente Genil tornava a obrir una escletxa, però l’aparició d’Álex Márquez ha resultat providencial. L’encert del lateral madrileny, ben secundat per Pol Valera i Borja Lancina, han capgirat la situació. Una diana del central de Cardedeu ha pogut per fi situar el Granollers (29-28) per primer cop amb avantatge en el resultat, tot just al minut 54. L’equip de Rama ha sabut mantenir el cap fred en els instants decisius i sumar la segona victòria en dos partits al pavelló del carrer Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)