Més esport

ATLETISME

Ravar, Pino i Vila guanyen l'or en el català cadet

Els atletes de les Terres de l'Ebre van ser els mes destacats de la demarcació de Tarragona en el campionat de Catalunya cadet que es va fer a Vic. Cristian Ravar (Agrupació Atlètica Catalunya) va ser el més prolífic amb dos ors. Ravar va guanyar el llançament de martell amb 54,20 metres i el llançament de pes amb 14,21 metres. També es va penjar l'or l'atleta d'Ascó Georgina Vila (AAC) en el llançament de pes amb 11,67 i va ser quarta en javelina, mentre que la migfondista de Benissanet Ingrid Pino continua imparable i va guanyar els 1.000 metres amb 3:04.66. en martell femení, Judit Castells (AAC) va obtenir la medalla de plata amb 44,06 metres, mentre que en els 1.500 metres obstacles Teresa Moya va ser segona amb 5:38.03, la seva millor marca personal. Pel que fa al Camp de Tarragona, l'atleta del nàstic Alba Feliu va guanyar la plata en els 3.000 metres amb 42.22, menter que Maria Álvarez (Club Atletisme Tarragona) va ser tercer en el salt d'alçada amb 1,46 metres. El CA Tarragona va obtenir una altra medalla de bronze gràcies a l'actuació de Montserrat Montañés en el llançament de disc (29,44).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció