Més esport

ATLETISME

CAMPIONAT CATALÀ CADET

Ferré (AA Palamós), el millor dels de Vic

Els gironins van guanyar sis medalles, una d'or, dues de bronze i tres de plata

L'atleta de l'Associació Atlética Palamós-Calonge i Sant Antoni Aleix Ferré va aconseguir la medalla d'or en la prova dels 600 metres del campionat de Catalunya cadet, que es va disputar dissabte passat a Vic. Ferré va arribar primer en la final fent que s'aturés el cronòmetre per ell en 1:28.54. L'atleta empordanès no va ser l'únic medallista dels atletes de la demarcació de Girona que van participar en l'esdeveniment anual. Altres atletes gironins van posar a la bossa cinc medalles més.

Els mereixedors de les tres medalles de plata van ser l'atleta de Mont-ras que competeix per a l'AA Catalunya Víctor del Río, que va fer un millor salt de 12m62 en el concurs de triple salt. També va guanyar la plata l'especialista en llançament del Girona Costa Brava-CA Palafrugell Miguel Alberto Blanco va fer un millor intent de 44m33 en el concurs de martell, una marca que li va servir per ser segon. La tercera de les medalles de plata guanyades per gironins va ser la de Marta Coromines, l'atleta del Banyoles que va entrar en la segona posició en la final dels 300 tanques. El seu temps va ser de 47.51. Van completar el llistat de medallistes de la demarcació, la malgratenca del Lloret la Selva Jeannette Hernández Chamizo, que va ser la tercer en els 2.000 metres obstacles. La cadet del club selvatà va fer un temps de 5:52.02. L'últim dels atletes de clubs de la demarcació de Girona que van tornar de la capital de l'Osona amb la medalla a la maleta va ser Clàudia Illa, de l'AA Palamós, tercera en els 600 lisos amb un temps de 1:42.38.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)