Més esport

GIMNÀSTICA FEMENINA

Excel·lent debut de Clàudia Vila a Porto

La gimnasta de Sant Martí Vell sorprèn en la barra d'equilibris en la copa del món

La gimnasta del Salt GC Clàudia Vila es fa un lloc en l'elit estatal de mica en mica. En la seva primera gran competició –sense oblidar el Memorial Blume– va sorprendre l'equip estatal que ja sap que pot comptar amb ella com a una de les capdavanteres. La població de Porto va ser l'escenari del debut de la gimnasta del Salt GC en la copa del món. Vila va assistir a la cita portuguesa juntament amb les madrilenyes Marta Cuesta i Elena Zaldívar.

Les tres van superar les fases classificatòries, tot i que van discórrer per camins diferents. Vila va obtenir una gran tercera posició en barra que la va portar a la final. La gimnasta gironina va obtenir una quarta posició final davant de gimnastes amb puntuació de sortida molt més alta que ella com ara Danielle Hipolito, que va quedar primera en terra i en poltre, tercera en paral·leles i sisena en barra. Les tres primeres classificades en barra van ser la colombiana Natalia Sánchez, la vietnamita Thi Ha Phan i la veneçolana Jessica López.

Aquest és un pas decisiu per a la gimnasta de Sant Martí Vell amb vista a la inclusió en l'equip estatal que el seleccionador espanyol Jesús Carvallo ara mateix està avaluant seriosament. Les dues gimnastes madrilenyes també van fer una bona competició sent cinquena posició en terra, l'Elena Zaldívar i vuitena en paral·leles, Marta Cuesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)