Més esport

NATACIÓ

ESTATAL JÚNIOR

Héctor Ruiz obté bitllet per a Holanda

El de Vilamalla va avantatjar d'1:26 el segon i va fer la tercera millor marca absoluta

El nedador de Vilamalla Héctor Ruiz va guanyar-se el bitllet per disputar el seu primer campionat d'Europa d'aigües obertes d'Holanda, amb el triomf clar que va obtenir aquest diumenge en els 5 quilòmetres del campionat estatal que es va fer al canal olímpic de Castelldefels.

Dissabte no va completar els 10 quilòmetres i va poder reservar-se per a la prova de diumenge en què va abocar tot el seu potencial i va aconseguir el primer lloc, primer objectiu real de la seva incursió en les aigües obertes. El nedador de Vilamalla va guanyar folgadament Albert Alemany, del Mediterrani a qui va treure en la línia de meta 1:26. Malgrat que només és indicatiu, no s'ha de passar per alt que el nedador del CN Figueres va obtenir la que hauria estat la tercera marca absoluta per darrere dels dos millors nadadors en aigües obertes actuals de l'estat, Kiko Hervàs, el vencedor i el madrileny David Nogueira. No es descarta que el seleccionador pensi també en ell per al mundial absolut, el que sí que té assegurat, però, és un bitllet per al mundial d'Holanda. No es descarta que sigui en una altra copa LEN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)