El Bordils topa amb Jordi González en el debut a la lliga (33-28)

Handbol. Un parcial de 4-0 i l’aparició de l’exporter blanc-i-verd han desequilibrat el partit als darrers minuts

El Bordils ha perdut el primer partit de lliga, a la pista del Barça B, tot i mantenir opcions fins a 10 minuts del final, quan els locals han pogut neutralitzar Arnau Palahí (8 gols) i liderats per Alejandro Barbeito (10) han lligat un parcial de 4-0 entre dos temps morts de Pau Campos que donava el primer avantatge superior als dos gols en tot el partit 28-25.

Les aturades de Jordi González, discret en els primers minuts i que ha tornat a la pista al tram final, han acabat de desequilibrar la balança. El porter que debutava amb el filial blaugrana en partit oficial, a més, ha estat l’autor del 31-27 amb el Bordils en inferioritat.