Tennis

Nadal entra en acció

Tennis. El campió, curt de preparació, debuta a Roland Garros contra el bielorús Gerasimov. També s’estrenen els catalans Ramos i Bolsova

Acostumat a estendre la seva tirania durant la campanya de terra batuda, Rafa Nadal arriba aquest cop a Roland Garros, el seu Grand Slam preferit, curt de preparació. Ho ha admès el seu propi entrenador, Carles Moyà, abans del debut avui contra el bielorús Egor Gerasimov (83è). “Està preparat, però li falten partits. Un jugador pot arribar a un 85% o 90% en els entrenaments, però la resta t’ho donen les victòries. I en això estem ara. Necessita tenir la continuïtat de jugar diversos partits”, comenta el tècnic. Abans de la cita parisenca, Nadal només ha jugat el Masters 1.000 de Roma, en què va ser eliminat en els quarts contra Schwartzman (6-2 i 7-5). En tot cas, el de Manacor aspira a conquerir el seu tretzè trofeu a Roland Garros.

Avui també entren en acció dos dels tres catalans en el quadre gran: el mataroní Albert Ramos (44è) contra el francès Adrian Mannarino (38è) i la palafrugellenca Aliona Bolsova (97a), que en l’última edició va arribar als setzens de final i que aquest cop debutarà contra la italiana Jasmine Paolini (94a).

En la jornada d’ahir, va destacar el triomf de Simona Halep, cap de sèrie número u, contra la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes (6-4 i 6-0), i de Stanislas Wawrinka contra Andy Murray (6-1, 6-3 i 6-2).

Rublev venç a Hamburg

En la final d’Hamburg, Rublev es va imposar a Tsitsipas, per 6-4, 3-6 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)