Futbol sala

Ferrao, fins al 2024

Futbol sala. El pivot brasiler de 29 anys allarga tres temporades més la seva vinculació amb el Barça

Ferrao serà blaugrana fins al 2024. El Barça i el pivot de Chapecó van escenificar l’acord amb què allarguen el contracte de vinculació tres temporades més, amb una quarta d’opcional. És la tercera renovació de Ferrao des que va aterrar al Palau Blaugrana, el curs 2014/15, i per tant complirà tota una dècada en les files de l’entitat catalana. Ben segur que és la millor manera d’afrontar un curs molt il·lusionador, amb la final a quatre de la Champions a tocar, i després d’una temporada en blanc, a conseqüència de la greu lesió al tendó d’Aquil·les.

Amb la renovació, Ferrao podrà engrossir uns números que ja el situen entre els grans del futbol sala blaugrana, com a tercer màxim golejador amb 211 dianes en partits oficials. Davant seu només hi figuren Lozano, que n’ha marcat 262, i Wilde, que va tancar la seva etapa com a culer amb 247. Amb el Barça ha guanyat una lliga (2019), dues copes d’Espanya (2019 i 2020), dues copes del Rei (2018 i 2019), una supercopa (2019) i cinc copes Catalunya (2014, 2015, 2016, 2017 i 2018). La seva millor temporada va ser la 2018/19, en què va anotar 55 gols en totes les competicions i va ser designat MVP de la lliga i escollit el millor jugador del món per FutsalPlanet. Precisament, Ferrao vol recuperar la seva millor versió per continuar guanyant títols com a blaugrana. “Encara em queden molts reptes per assolir al club, principalment aquesta Champions que ens fa tanta il·lusió a tots i que ara tenim una gran oportunitat d’intentar guanyar al Palau”, ha ressaltat als mitjans oficials del club. El jugador fa tota una declaració d’estima envers el club: “És un orgull vestir aquesta samarreta, des del primer dia m’he sentit com a casa meva en aquest club i vull seguir molts anys al Barça.” En aquest sentit, des de la directiva es destaca l’aportació de Ferrao tant a dins com a fora de la pista. “És el millor del món dintre de la pista i també és una persona amb carisma que ens ajuda a apropar el futbol sala a l’afició”, destaca Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable del futbol sala. El mànager de la secció, Txus Lahoz, sentencia respecte al jugador: “És el millor fitxatge que podíem fer.”

LA XIFRA

211
gols
ha marcat en partits oficials amb el Barça. Només el superen Lozano (262) i Wilde (247)

EL PROTAGONISTA

Encara em queden molts reptes per assolir, principalment aquesta Champions que ens fa tanta il·lusió al Palau
Ferrao
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)