Molt camp per córrer

Handbol. El Bordils s’estrena a casa cedint un punt en un partit que es decideix a cara o creu i en què ha de nedar a contra corrent

BORDILS 26 S. ALACANT 26

BORDILS:Mach (Batlle), Xicu Reixach, Márquez, Prat (5), Palahí (2), Masó (1), Vilanova, Pou, Moreno (1), Fornés (3), Montes (4), Bañeras (6), Rodoreda, Pep Reixach (4) i Ferrer.ALACANT:Martín (Cardenal), Moreno (8), Ortega, S. Martínez (1) Villar (4), E. Martínez, Esteban (3), Padilla, Hernández, Mancebo (6), Delgado, González (1), Llopis, Dorde (2) i Moll (1).PARCIALS:3-2, 5-6, 7-8, 10-10, 12-12, 14-14; 14-18, 17-18, 20-20, 22-22, 24-24 i 26-26.ÀRBITRES:Álvarez i Escoda. Van excloure Prat, Vilanova (2) i Bañeras, del Bordils, i S. Martínez, E. Martínez i Mancebo (3), de l’Alacant.PÚBLIC:Uns 100 espectadors, limitació imposada pels protocols sanitaris.

1 0 0 1 25 28

El Bordils va deixar escapar un punt en el primer partit al Blanc-i-verd en un duel en què va pagar sobretot un mal inici en la represa, fet que el va obligar a anar a remolc. Palahí va clavar un golàs quan quedaven 35 segons per al final que semblava que donaria la victòria als locals, però l’Alacant va tenir temps de forçar un penal i Moreno no va perdonar.

L’equip de Pau Campos va combinar dues cares i va deixar clar que encara li queda feina per fer. En la primera part va patir amb la defensa 6-0 quan va haver d’atacar en estàtic, però es va sentir còmode quan va recuperar pilotes en defensa i Prat, Pep Reixach i companyia van poder volar cap a la pista contrària contra un rival amb més presència física i ben dirigit per Dídac Villar.

Un 0-4 de sortida en la represa, amb el lateral Moreno fent mal, va marcar la segona part (14-18). El Bordils va haver de començar de zero i retallar gol a gol. Amb la defensa més avançada i agressiva van arribar també més pèrdues i Bañeras, molt a gust jugant a braç canviat per l’esquerra, va completar la remuntada (22-21), però faltaven més de deu minuts i els visitants no van llançar la tovallola. El Bordils va cometre alguns errors no forçats que va pagar car, com ara una passada de Pep Reixach a un rival o unes passes de Vilanova. Quan faltaven 2’ per al final, un altre golàs de Bañeras va situar el 25-24, però l’Alacant va respondre en l’acció següent amb una acció des de l’extrem (25-25). Campos va demanar temps mort i Palahí no va perdonar (26-25), abans que arribés el penal i l’empat final.

Torn per al Sarrià

Els de Salva Puig reben avui (13.30 h) tot un històric de l’handbol estatal, el Teucro, que va començar amb mal peu en la lliga perdent a casa contra el San Pablo Burgos (25-27).