El Sarrià deixa escapar un punt contra el Teucro (24-24)

Handbol.

El Sarrià ha sumat el primer punt a la lliga en empatar a casa contra el Teucro en un partit en què Lozano ha tingut la victòria al seu braç a deu segons del final amb un llançament que ha aturat el porter visitant. En la jugada anterior els visitants han fet l’empat definitiu de penal (24-24). Lozano (6 gols) ha estat el màxim golejador del partit però Moreno, sota els pals, ha salvat l’equip diverses vegades.

La primera part ha estat una muntanya russa. Els de Salva Puig han sortit disparats, frescos i amb velocitat (2-0) però en un tres i no res el Teucro, gràcies a excel·lents intervencions del porter Wermbter i a la direcció de Dzokic, ha encadenat un 0-5 de parcial que ha obligat l’entrenador local a demanar temps mort. Les instruccions ha tingut l’efecte desitjat i l’equip ha tornat a defensar fort i a recuperar pilotes per córrer cap a la porteria rival (8-8). Moreno, a més, s’ha entonat sota els pals i de les seves aturades han sortit els millors contraatacs dels gironins. Fina ha liderat un parcial de 4-0 (13-11), però l’equip estat erràtic en el joc estàtic i els gallecs han igualat abans del descans (13-13) tot i la defensa mixta a Dzokic.

En el segon temps els dos equips han mirat d’imposat el seu estil sense aconseguir-ho del tot. El Teucro, dirigit per una entrenadora –Irene Vilaboa–, ha alentit el joc sempre que ha pogut mentre que els sarrianencs, amb problemes en el joc posicional, han mirat de córrer a la mínima que han pogut. S’ha arribat a un final a cara o creu i el Sarrià, tot i patir l’exclusió de Martí Perarnau a 2:30, s’ha avançat 24-23 però no ha pogut rematar la feina.