Ciclisme

Diego Ulissi és el més fort en la curta pujada final

Ciclisme. L’italià de l’Emirates s’imposa en la segona etapa del Giro d’Itàlia per davant de Peter Sagan. Filippo Ganna manté el lideratge

L’italià Diego Ulissi (Emirates) ha demostrat ser el més fort en la curta pujada final i ha aconseguit la victòria en la segona etapa del Giro. És el seu setè triomf en la ronda italiana. El pilot ha arribat agrupat a la pujada final d’Agrigent de 3,7 km i cap equip ha volgut ser el primer en atacar. A un quilòmetre i mig del final el seu company Valerio Conti ha incrementat el ritme i només els han pogut seguir l’eslovac Peter Sagan (Bora) –segon–, i el danès Mikkel Honoré (deceuninck), tercer. Diego Ulissi ha esperat el seu moment i s’ha mostrat intractable en els darrers metres.

L’etapa del dia s’ha format en els primers quilòmetres amb cinc corredors en el que destacava el belga Thomas de Gendt (Lotto Soudal), que era el millor classificat en la general a 1:02 del líder. Els escapats han arribat a tenir més de cinc minuts d’avantatge amb el permís de l’Ineos que comandava el pilot sense preocupar-se per si li podrien treure el lideratge o arribar a la meta. El Sunweb i l’Emirates han agafat la responsabilitat de tirar del pilot i la diferència s’ha anat reduint considerablement i s’ha situat per sota dels dos minuts a 40 km del final. El pilot els ha mantingut a una curta distància fins que els ha atrapat a menys de 10 km de la meta.

L’Astana ha perdut el seu segon corredor en dos dies. Després de la caiguda del colombià Miguel Ángel López en la contrarellotge en la primera etapa, el rus Alexander Vlasov ha plegat en la segona per malaltia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)