Més esport

CICLISME

CAMPIONAT ESTATAL EN RUTA

Débora Gálvez defensa el títol

La vilanovina i Marta Vilajosana, entre les favorites en la contrarellotge que es disputa avui

Les catalanes Débora Gálvez, (Lointek), vigent campiona, i Marta Vilajosana (Fenixs) figuren entre les principals favorites en la contrarellotge, la prova inaugural del campionat estatal de ciclisme en ruta, que es disputa des d'avui i fins diumenge a la província d'Albacete. Completa la terna de candidates a la victòria la basca Leire Olaberria, cada vegada més adaptada a la carretera. Gálvez i Vilajosana podrien resultar afavorides per la baixa d'última hora de la madrilenya Gema Pascual i la incògnita de l'estat de forma d'Eneritz Iturriaga, que fa un mes es va trencar la clavícula en la volta a l'Aude. La tercera representant del combinat català és Arantxa García (Delfín Verde).

En la contrarellotge d'elit masculina, destaca la participació del lleidatà Sergi Escobar, que tindrà com a màxims rivals José Belda, defensor del títol, i els també especialistes en pista David Muntaner i Eloy Teruel. En la categoria sub-23, els components de la selecció catalana són Jordi Simon i Airan Fernández, del Caja Rural, i Francesc Gironès, del Serveto. La contrarellotge professional es disputa demà amb l'absència d'Alberto Contador, i els ciclistes del Caisse d'Épargne Luis León Sánchez, Rubén Plaza i Iván Gutiérrez com a favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)