Futbol sala

La final a quatre, a porta tancada

Futbol sala. La decisió de jugar sense públic els partits de la fase final de la UEFA Futsal Champions League al Palau Blaugrana estava presa des de fa setmanes a causa de l’evolució de la Covid-19 i no ha de variar aquests pròxims dies

Els partits de la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League, divendres les semifinals i diumenge la gran final, seran a porta tancada. La decisió, a causa de l’evolució de la Covid-19, estava consensuada des de finals de l’estiu i no hi ha hagut cap canvi en aquest aspecte. Encara que l’escenari sigui el Palau Blaugrana, la pista és teòricament neutral i en aquest sentit qui té l’última paraula sempre és la UEFA. En cas que s’haguessin obert les portes, lògicament s’haurien d’haver repartit les entrades entre els quatre equips finalistes.

Més enllà de l’escenari, l’equip d’Andreu Plaza va fer ahir al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper el primer entrenament d’una de les setmanes clau de la temporada. Avui seguirà la mateixa rutina, i demà i dijous té previst fer doble sessió, al matí a la ciutat esportiva i a la tarda al Palau Blaugrana, on ja s’haurà instal·lat la pista negra per jugar la competició. Dijous també és el dia estipulat per a les rodes de premsa oficials, totes telemàtiques, i l’equip ja quedarà concentrat en un hotel de Barcelona. Els horaris de les semifinals són: a les 16 h el partit entre el Pozo Múrcia i el Tiumén rus, i a les 21 h, el Barça-KPRF (Partit Comunista Rus). El programa de diumenge és similar: a les 16 h el partit pel tercer i quart lloc, i a les 20 h la gran final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)