Handbol

El Barça s’embala en la segona meitat contra el Port Sagunt (43-25)

Handbol. Aleix Gómez, amb 11 gols, ha brillat a la Ciutat Esportiva

El Barça ha sumat la sisena victòria en sis partits de la lliga Asobal en vèncer el Port Sagunt, per . El partit s’ha jugat a la pista d’entrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper perquè el Palau Blaugrana està ocupat amb els preparatius de la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League i corresponia a la primera jornada de la competició.

Al Barça li ha costat arrencar i en el primer quart d’hora ha anat a remolc del seu rival, amb bones accions de la primera línia liderada per Bruno Kozina. Un parcial de 4-0 (13-10) ha capgirat la situació. Un temps mort de Vicent Enric Nogués ha tornat a donar aire al conjunt valencià, però l’equip blaugrana ja havia ajustat la defensa i amb Aleix Gómez (7 gols) i Gonzalo Pérez de Vargas (11 aturades i 44% d’encert) com a principals referents ha arribat a l’equador amb 5 gols de renda (19-14).

En la segona meitat, el Barça ja no ha fet cap concessió i el rival no ha pogut mantenir ni el ritme ni la intensitat blaugrana. Casper Mortensen (7 gols) i Luis Frade (6) s’han afegit a la festa golejadora i el conjunt de Xavi Pascual ha anat eixamplant l’avantatge en el resultat. El Barça ha segellat la victòria més contundent del que es porta de temporada, i Aleix ha completat el festival anotador amb 11 dianes de 13 intents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)