Atletisme

Quatre doblets més

Atletisme. Anna Obradors, Douae Ouboukir, Joan Martínez i Ibrahim Chakir també guanyen dos títols en el campionat de Catalunya

Quatre atletes van completar el doblet en la segona jornada del campionat de Catalunya d’Igualada, i es van afegir als que en la primera jornada van fer Javier Delgado i Laura Redondo. Anna Obradors (l’Hospitalet Atl.) i Joan Martínez (FC Barcelona) van guanyar la seva segona medalla d’or en velocitat en imposar-se en els 200 m. Tots dos ja havien estat els campions en la primera jornada en els 100 m. Anna Obradors va dominar els 200 amb 25.00, i Joan Martínez es va imposar amb un temps de 22.26.

Douae Ouboukir (Sant Just) i Ibrahim Chakir (Numantino) van ser els millors en les proves de fons i obstacles. Douae Ouboukir va aconseguir la victòria en els 5.000 m, amb 17:17.21, i va afegir aquesta medalla d’or a la que va guanyar diumenge en els 3.000 m obstacles. Ibrahim Chakir també va completar el doblet dels 3.000 m obstacles i dels 5.000 m amb el triomf d’ahir en els cinc quilòmetres, amb 14:23.54.

En la classificació per punts per clubs va dominar l’AA Catalunya, amb 195 punts; el segon va ser l’Hospitalet, amb 145,5, i el tercer, el FC Barcelona, amb 136. L’AA Catalunya va ser el millor en les dues categories, amb 77 punts en noies i 118 en nois.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)