Handbol

El BM Granollers demana l’ajornament del partit de divendres contra el Port Sagunt

Handbol. El Cangas, el rival dels vallesans dissabte passat, ha informat d’un cas positiu de Covid-19 en la plantilla, motiu pel qual l’equip d’Antonio Rama s’ha de confinar a casa

El Fraikin BM Granollers ha sol·licitat a la Federació Espanyola d’Handbol l’ajornament del partit de divendres contra el Port Sagunt, corresponent a la novena jornada de la lliga Asobal. Un jugador del Frigoríficos del Morrazo, rival dels granollerins dissabte passat, ha donat positiu per la Covid-19, i uns quants més estan patint simptomes compatibles. Després d’haver consultat amb les autoritats sanitàries del Servei Català de la Salut, les dinou persones que van viatjar a Cangas do Morrazo s’han de confinar a casa durant deu dies, en espera de poder portar a terme les proves PCR, motiu pel qual el BM Granollers demana l’ajornament.

El Bidasoa-Barça, ajornat

D’altra banda, el Bidasoa Irun també havia sol·licittat a la federació l’ajornament el partit de dissabte contra el Barça a conseqüència de la quarantena que guarda la plantilla després que divendres es detectessin dos casos de Covid-19 i un tercer cas simptomàtic. Finalment, el comitè de competició es hi va concedir. Divendres es faran una PCR i durant dissabte en coneixeran els resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)