Futbol sala

L’Industrias suma un empat molt treballat a Galícia

Els colomencs puntuen a la pista de l’O Parrulo Ferrol (4-4) en un partit disputat i amb alternatives

L’Industrias Santa Coloma ha sumat un empat molt treballat (4-4) en la seva visita a la pista de l’O Parrulo Ferrol. El partit ha sigut molt disputat i amb alternatives, i els colomencs han aconseguit l’empat definitiu a un minut del final. Drahovsky ha marcat tres gols, i Álvarez ha sigut l’encarregat d’inaugurar el marcador. Al descans s’ha arribat amb empat a un gol. En la segona meitat els colomencs s’han posat amb un 2-3 al seu favor, però els gallecs han donat la volta al partit (4-3) abans de que els visitants aconseguissin l’empat definitiu.