Més esport

NATACIÓ

AIGÜES OBERTES

Escolten el jove

Convoquen Héctor Ruiz (CN Figueres) per als europeus absoluts i júnior i la copa d'Europa LEN

L'excel·lent campionat estatal del de Vilamalla «obliga» l'espanyola a pensar en ell

El nedador de Vilamalla està passant pel millor moment de la seva curta carrera esportiva. El debut en aigües obertes fa poques setmanes en la segona cita de la copa d'Europa LEN va ser el primer avís de les capacitats d'aquest jove fondista empordanès aquesta temporada. Aquell vuitè lloc era com una primera reivindicació personal i una manera de promocionar-se com a candidat als campionats absoluts. Accedien directament a l'europeu absolut els dos primers dels estatals, però el seu bon estat de forma ha fet que el director tècnic de la federació espanyola pensés en ell per nedar en el campionat d'Europa absolut de l'agost a Hongria. Són en aquesta llista els veterans Kiko Hervàs (CN l'Hospitalet) i Diego Nogueira (Canoe), que faran, com ell, els 5 quilòmetres i el relleu. Ivan Brion (Riviera) està convocat per als 10 quilòmetres.

Aquesta, però, no és l'única convocatòria de la federació espanyola en què figura el nom d'Héctor Ruiz. És, només, la més imprevista. Ruiz és un dels tres nedadors que competiran en el campionat d'Europa júnior de Hoorn, a Holanda. Els altres són Pedro Fontcuberta (AD Ancora) i Albert Alemany (CE Mediterrani). Faran els 5 quilòmetres i el relleu.

La tercera convocatòria de la federació espanyola en què figurava el nom de Ruiz és per la copa d'Europa LEN de Kocaeli (Turquia) de mitjan juliol. En aquesta competició hi haurà també Albert Alemany (CE Mediterrani), Ivan Brion (CN Riveira) i Thomas Snelson (RC Mediterrani). Tots ells hi aniran per nedar el 5 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)