Ciclisme

El director del Giro respon als dubtes sobre la seguretat de la cursa respecte al Covid-19

L’equip EF pro Cycling va demanar la suspensió de la carrera i el corredor De Gendt va dir que l’organització amaga coses i el pilot no se sent segur

El director del Giro d’Itàlia, Mauro Vegni, ha lamentat el dubtes que hi han sobre la seguretat en la cursa respecte al Covid-19. L’equip nord-americà EF Pro Cycling va demanar aquesta setmana a l’organització del Giro la suspensió de la cursa en la segona jornada de descans degut a que segons ells la bombolla de salud estava “clarament compromesa”. Després de les retirades dels equips Mitchelton-Scott i Jumbo-Visma, l’equip nord-americà considerava que seria millor acabar en un moment determinat en comptes “d’una retirada caòtica equip per equip”. El corredor del Lotto Soudal, Thomas de Gendt, va explicar que creu que l’organització amaga coses i que el pilot comença a no se sent segur.

Mauro Vegni ha manifestat que l’organització va amb compte tots els dies i posa tots els seus esforços i ha dit: “Els esportistes haurien de comportar-se de la mateixa manera, ajudaria a crear una bombolla de tranquil·litat”. Respecte a les critiques de Thomas de Gendt, el director del Giro ha manifestat dit que ha parlat amb el director del seu equip, i que hauria d’anar amb compte amb el que diu perquè “les afirmacions que manipulem els resultats dels anàlisis son molt serioses. La salud internacional està en joc” Mauri Vegni ha afirmat que la seva intenció és que el Giro arribi a Milà el 25 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)