Futbol sala

L’Industrias perd en l’últim minut contra El Pozo i el Barça encaixa la segona derrota

Els colomencs són derrotats a casa per 1-2, i els blaugrana cauen per 3-1 a la pista del Córdoba

L’Industrias i el Barça han perdre en la segona jornada de la primera divisió. Els colomencs per 1-2 a casa contra El Pozo i els blaugrana per 3-1 a la pista del Córdoba i encara no coneix la victòria. L’Industrias Santa Coloma ha tingut una bona oportunitat de puntuar contra els murcians, però un gol a 24 segons del final amb El Pozo atacat amb porter jugador ho ha impedit. Els visitants s’han avançat però Álvarez ha empatat i s’ha arribat al descans amb l’1-1. Els dos equips han desaprofitat un penal, el dels locals a tres minuts del final.

El Barça ha tornat a perdre, i ja porta dues derrotes en tres partits en l’inici de la lliga. El partit ha sigut molt disputat i la primera meitat ha finalitzat sense gols. En l’inici de la segona els andalusos han marcat dos gols en un minut i s’han avançat (2-0). El Barça ha reduït diferències a deu minuts del final gràcies a Esquerdinha i quan en faltaven cinc ha buscat donar la volta al partit atacant amb porter-jugador. A dos minuts del final han perdut una pilota i els locals han marcat a porteria buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)