Futbol sala

A 24 segons del final

Futbol sala. L’Industrias planta cara al Pozo i lluita per puntuar, però acaba perdent

INDUSTRIAS 1 EL POZO 2

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Almagro, Sepe, Verdejo, Corso i Drahovsky –equip inicial–, Petry, Cardona, Santos, Álvarez, Llamas, Khalid, Bermusell i Puerta.EL POZO MÚRCIA:Juanjo, Garcia, Santos, Dario i Salas –equip inicial–; Paradynski, Matteus, Marcel, Santana, Valerio, Miguelin i Espindola.GOLS:0-1 (4’) Matteus. 1-1 (6’) Álvarez. 1-2 (40’) Marcel.ÀRBITRES:Juan i Martínez Targeta groga a Petry i Cardona.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va tenir una bona oportunitat de puntuar contra l’actual subcampió europeu, però un gol a 24 segons del final amb El Pozo atacant amb porter jugador ho va impedir. Els visitants es van avançar, Álvarez va empatar i es va arribar al descans amb l’1-1. Els dos equips van desaprofitar un penal, el dels locals a tres minuts del final.