Handbol

El KH-7 Granollers jugarà contra l’Elx en la tercera eliminatòria de l’European Cup

El partit d’anada serà el 14 o 15 de novembre i el conjunt vallesà disputarà la tornada a casa una setmana després

El KH-7 Granollers ha quedat emparellat amb el CB Elx en la tercera eliminatòria de l’European Cup. El partit d’anada es jugarà a Elx el 14 o 15 de novembre i la tornada es disputarà el 21 o 22 de novembre en el Palau d’Esports de Granollers. El proper rival europeu del conjunt vallesà va finalitzar en la segona posició de la divisió d’honor la temporada passada i també va ser el subcampió de l’última copa femenina.

El KH-7 Granollers es va classificar per aquesta eliminatòria després de superar l’Alavarium Love Tiles portuguès per un global de 68-31, mentre que l’Elx era un dels 23 equips que ja estaven preclassificat. El sorteig s’ha fet dividint els equips en dues zones de proximitat geogràfica a causa de la pandèmia, i tots els equips de la lliga espanyola estaven en aquesta zona 1. El Rincon Fertilidad Màlaga jugarà contra el Wiener Neustadt, l’Atlètico Guardes contra el Zug suís i el Rocasa Gran Canaria enfront el Colegio Gaia portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)