Ciclisme

Els corredors del Giro es planten i fan mitja etapa en bus

Ciclisme. La protesta s’ha produït en el control de signatures

Les queixes dels ciclistes que corren el Giro, l’endemà d’una etapa de 207 quilòmetres amb el pas per l’Stlevio (2.758 m), per haver de fer-ne 251 amb pluja i fred, ha acabat amb els corredors plantant-se en el control de signatures.

L’etapa s’ha neutralitzat al vuitè quilòmetre i els ciclistes afrontaven els darrers 124 des d’Abbiategrasso i mantenint els esprints intermedis, l’únic al·licient del perfil original.

La mesura de força ha fet que els organitzadors cedissin amb l’evident malestar del seu director, Mauro Vegni: “Hem fet molt per a assegurar-nos que la cursa segeuxi. Acabarem el Giro i arribarem a Milà, però quan tot això acabi algú en pagarà les conseqüències”.

El Giro, amb canvi en el líder de la general ahir en benefici de Wilco Kelderman, s’acaba diumenge amb la CRI de 15 quilòmetres a Milà. L’etapa de Sestriere, demà, ja es va modificar per la impossibilitat d’entrar en territori francès i els corredors tenen tres ascensions als 11,4 quilòmetres de Sestriere. No pujaran l’Agnello, l’Izoard, ni el Montginebre –s’estalvien uns 2.000 m de desnivell.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)