Més esport

GOLF

CHALLENGE TOUR

Segona jornada satisfactòria

Tot i que va perdre una posició, Garcia Pinto continua exhibint un molt bon nivell

La participació de Jordi Garcia Pinto en el Challenge Tour de la Gomera continua sent molt favorable. Després d'una primera jornada en què va firmar una brillant actuació i es va situar en tercera posició amb cinc cops sota el par, ahir el golfista gironí va continuar en la bona línia. Va completar el recorregut amb tres bogeys i sis birdies i va fer els divuit forats del circuit amb 68 cops (-3). Amb una targeta total de 134 cops, ara mateix, després del segon dia de competició, Garcia Pinto ocupa la quarta posició del torneig (-8) i se situa a dos cops del líder, el golfista anglès Jamie Little. Avui es diputarà la tercera jornada, que servirà per veure si el català continua ferm en les seves aspiracions al títol.