Ciclisme

Richard Carapaz, nou líder de la Vuelta

Ciclisme. L’equatorià avantatja de 30 segons Primoz Roglic, que ha baixat a la quarta plaça després d’una etapa de Formigal duríssima, en què s’ha imposat Ion Izaguirre

L’equatorià Richard Carapaz (Ineos) és el nou líder de la Vuelta després d’una etapa duríssima marcada per la pluja i les baixes temperatures amb final a l’estació de Formigal. El ciclista de l’Ineos avantatja de 18 segons a Hugh Carthy (EF), de 20 a Dan Martin (Israel) i de 30 a l’anterior líder, Primoz Roglic (Jumbo Visma). Els catalans Marc Soler (Movistar) i David de la Cruz (UAE), entre els més actius en el grup de favorits, també han escalat posicions i ara són setè (a 1:42) i novè (a 2:46) de la general, respectivament.

En la pugna per la victòria d’etapa, s’ha imposat el basc Ion Izaguirre (Astana), que ha rematat la feina de desgast del seu germà Gorka, líder virtual durant bona part de la prova, i ha arribat en solitari a la línia de meta. Els últims quilòmetres han estat una cursa de supervivència per als 23 ciclistes que havien protagonitzat l’escapada del dia i que només els més forts han pogut evitar ser atrapats pel grup de favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)