Handbol

El Barça fulmina el Benidorm al contraatac (43-29)

Handbol. Demà completa la sèrie de tres partits en tres dies contra el Cisne

El Barça, amb una gran defensa i sortint al contraatac, ha superat amb suficiència el Benidorm (43-29) i continua ferm en la lliga Asobal, amb vuit victòries en vuit partits. Menys de 24 hores després del triomf contra l’Aalborg en la Champions (42-33), l’equip blaugrana ha fet els deures contra els de la Marina Baixa i just després del partit ha emprès el viatge cap a Pontevedra, on demà (17 h) completaran contra el Cisne la sèrie de tres partits en tres dies.

El primer quart d’hora de joc ha estat equilibrat. El Benidorm, amb bones intervencions de Leonardo Tercariol sota els pals, trobava solucions en atac i el Barça no acabava d’imposar la seva velocitat habitual. L’entrada a pista de Gonzalo Pérez de Vargas, en substitució de Kevin Möller i la coincidència amb la segona unitat visitant, ha servit perquè l’equip blaugrana fes una petita estrebada (13-10). El conjunt de Xavi Pascual prenia la iniciativa (17-12), però els de Fernando Diego retallaven momentàniament diferències gràcies a la seva defensa 5-1 (18-16). El Barça, però, marxava a una velocitat més i amb Àlex Pascual i Mamadou Diocou en pista ha pogut tancar el primer acte amb un màxim avantatge de 6 gols (23-17).

En la segona meitat el Benidorm ha abaixat el nivell, el Barça s’ha fet fort en defensa i a còpia de contraatacs (22 en tot el partit) ha ampliat l’avantatge per sobre dels deu gols. L’equip blaugrana ha tornat a superar la tanca dels 40 gols en un altre partit brillant de tot el col·lectiu. En tot cas, els màxims golejadors han estat Dika Mem i Blaz Janc, amb cinc gols cadascun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)