Ciclisme

Betalú perd el lideratge de la Titan Desert en una etapa que s’atura pel mal temps

S’ha disputat poc més de la meitat del recorregut i l’ampostí té ara 44 segons de desavantatge. Galícia torna a guanyar en noies

Josep Betalú ha perdut el lideratge de la Titan Desert en la quarta etapa, considerada l’etapa reina, i que s’ha hagut d’aturar a poc més de la meitat del recorregut pel mal temps. La calamarsa, la pluja, les baixes temperatures i el fort vent han obligat als organitzadors a aturar l’etapa en el quilòmetres 56 dels 106 previstos. Ho han fet en l’alt de Velefique per preservar la seguretat dels participants.

La victòria ha sigut pel càntabre Sergio Mantecón 2h15:31, mentre que l’ampostí, fins ara líder, ha arribat a 56 segons. Sergio Mantecón ha tingut un minut de bonificació per ser el més ràpid en el tram de l’Skoda Challenge i ara és el nou líder amb 44 segons d’avantatge sobre Josep Betalú.

En la categoria femenina el domini de Clàudia Galícia és total i ha sumat la seva quarta victòria en quatre etapes (2h35:51). L’osonenca ha incrementat la seva avantatge en la general i ara té 35 minuts respecte a l’empordanesa Sílvia Roura, que ha tornat a ser segona en l’etapa i ha consolidat aquest lloc en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)