Més esport

GOLF

CHALLENGE TOUR

Pinto, desqualificat per fer servir un pal no reglamentari

En l'última jornada va fer 74 cops (3 sobre par) i s'havia enfonsat fins a la 25a posició

Jordi Garcia Pinto va ser desqualificat del torneig de golf Fred Olsen d'Espanya, puntuable per al circuit europeu Challenge, per haver utilitzat un pal no reglamentari en aquesta competició, conegut amb el nom de wedge. Aquest ferro s'utilitza en els cops d'aproximació i per sortir dels búnquers. Després de la quarta i última jornada, el director del torneig, Miguel Vidaor, va comunicar al jugador que la sanció per aquesta irregularitat era la desqualificació.

La jornada no podria haver acabat de pitjor manera per a Pinto, que no va poder mantenir el bon nivell dels primers dies, en què es va mantenir entre els quatre primers classificats. El jugador gironí va fer el seu pitjor recorregut del torneig, amb un total de 74 cops, 3 sobre el par del camp, i es va enfonsar fins a la 25a posició final. Les jornades anteriors les havia acabades sota el par del camp, però ahir va acumular massa bogeys (5) i fins i tot va fer un doble bogey. Amb els seus quatre birdies no n'hi va haver prou per assegurar una classificació més bona. Garcia Pinto va acabar el torneig, celebrat a l'illa canària de la Gomera, amb una targeta final de 276 cops, vuit sota el par del camp. La decepció pel resultat final es va afegir al posterior anunci de la desqualificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)