Més esport

BTT

CAMPIONAT I COPA D'ESPANYA

Hernández, títol en descens

Vicky Hernández (Fornells BTT) va guanyar ahir el títol del campionat d'Espanya de descens de BTT que es va disputar a l'estació d'esquí pallaresa de Port Ainé. La ciclista de l'Escala va fer el recorregut de 2,7 quilòmetres i 450 metres de desnivell en 3:43.931. La corredora empordanesa va estar acompanyada en el podi d'Ainhoa Fontán i Covadonga González.

La prova masculina també va ser guanyada per un català, el barceloní Bernat Guàrdia, que va fer un descens en 3:00.389.

Paral·lelament, al mateix escenari es va disputar l'última prova de la copa d'Espanya de BTT, en la qual la ciclista de Torroella de Montgrí Cristina Mascarreras (Conor Forallac) va acabar en la tercera posició, a 9 minuts de la vencedor de la cursa i del títol, Anna Villar. En la categoria masculina cadet, el banyolí Jordi Quintanas va aconseguir el títol.