Futbol sala

L’Industrias cedeix un empat a 10 segons del final

Els colomencs continuen sense guanyar a casa i només poden empatar (2-2) contra l’Antequera

L’Industrias Santa Coloma ha tornat a perdre punts importants en els darrers segons del partit. En aquesta ocasió ha encaixat un gol a deu segon del final quan el rival atacava amb un home de més. El 2-2 contra l’Antequera ha impedit que els colomencs sumessin la seva primera victòria a casa, ja que fins ara portaven tres derrotes en el pavelló Camp del Ferro.

L’Industrias s’ha avançat molt aviat en el marcador amb un gol de David Álvarez en el minut 3. Els visitants han empatat, però cinc minuts després, en el 15, Khalid ha anotat el 2-1 amb que s’ha arribat al descans d’una primera meitat anivellada. En el segon temps els colomencs han tingut ocasions però no han marcat ni s’han distanciat en el marcador. A falta de quatre minuts l’Antequera ha tret el porter-jugador i a només deu segon del final ha aconseguit el gol de l’empat.