Futbol sala

El triomf torna a volar al final

Futbol sala

INDUSTRIAS 2 ANTEQUERA 2

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Puerta, Sepe, Álvarez, Corso i Llamas –inicial–; Lavado, Cardona, Drahovsky, Santos, Khalid, Bermusell, Abdel, Petry i Almagro (p.s.).ANTEQUERA:Cone, Cobarro, Fuentes, Miguel i Nando –inicial–; Óscar, Amorós, Joaki, Alvarito, Vargas, Canto, Velasco i Yiyo.GOLS:1-0 (3’) Álvarez. 1-1 (10’) Miguel. 2-1 (15’) Khalid. 2-2 (40’) Canto.ÀRBITRES:Bernabéu i Rabadán. Groga a Alvarito.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va cedir un empat a deu segons del final (2-2) contra l’Antequera. Els colomencs continuen sense guanyar a casa, ja que havien perdut els tres partits anteriors com a locals. L’Industrias es va avançar en dues ocasions, 2-1 al descans, però no es va distanciar tot i tenir ocasions. L’Antequera va atacar amb porter-jugador els últims quatre minuts i a deu segons del final va aconseguir el gol de l’empat.