Waterpolo

Dues places en joc per 18 aspirants en dues seus

Waterpolo. El CN Barcelona i el CN Terrassa disputen la fase de qualificació de la lliga de campions per accedir a la fase de grups

El CN Barcelona i el CN Terrassa inicien, amb setze equips més, la lluita per les dues places en joc que permetran disputar la fase de grups de la lliga de campions, on ja s’espera el Zodiac Barceloneta. El Barcelona jugarà a Siracusa (Itàlia) en el grup A1i el Terrassa s’ha desplaçat a Budapest (Hongria) i estarà en el grup B1. En cada seu hi han dos grups –un de cinc i un de quatre–, i el primer passarà a la final. Només el guanyador de cada seu es classificarà.

Els conjunts catalans ho tenen complicat perquè hi ha rivals molt potents. Dídac Cobacho, entrenador del Terrassa, va afirmar: “Mai hem jugat una competició tan forta, però estem a Budapest per competir i recuperar sensacions.” El nou tècnic del Barcelona, Víctor González, va explicar: “El grup és igualat, amb rivals de nivell similar. Hem de competir al màxim i aprofitar les ocasions.” Si no accedeixen a la següent fase de la Champions, els dos equips catalans han de buscar la millor qualificació possible en el grup i els encreuaments de cara al sorteig de l’Eurocopa, el segon torneig europeu.

Grup A1 - Siracusa (Itàlia)
Avui 11 h Barcelona-Primorac Motor
Avui 19 h Barcelona-Steaua Bucarest
Demà 16 h Ortigia-Barcelona
Dissabte 14 h Barcelona-Jadran Split
Diumenge Final i posicions
Grup B1 - Budapest (Hongria)
Avui 10 h Terrassa - Sintez Kazaz
Avui 17 h Radnicki-Terrassa
Demà 19 h OSC Budapest-Terrassa
Dissabte 15 h Terrassa-Tourcoing
Diumenge Final i posicions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)