Handbol

Torna la competició i la mateixa necessitat

Handbol. El Bordils busca contra l’Adrianenc (18.30 h) el primer triomf del curs, un cop superat el confinament de part del seu equip

“Ens ha costat, aquesta setmana hem fet molt repàs i se’ns ha fet etern”, diu Pau Campos en la prèvia de la visita a l’Adrianenc, que té 5 punts, tots en les tres primeres jornades –dues victòries primer i un empat després. “Quan tens una ratxa negativa, el primer que vols és un partit el més aviat millor”, indica el tècnic del Bordils sobre la necessitat de sumar la primera victòria, després de tres setmanes sense jugar pel positiu detectat en la seva plantilla i el cap de setmana sense lliga. L’equip va tornar als entrenaments avui fa una setmana quan es va aixecar el confinament dels jugadors que havien estat en contacte amb l’únic jugador afectat, que s’hi incorporava dilluns. L’horari per les restriccions també ha condicionat la presència en els entrenaments, per les obligacions laborals dels jugadors. “Té recursos a la primera línia, difícils d’aturar en un contra un, que són especialistes a superar”, exposa Campos del rival d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)