Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma supera el Barça (1-2) en el derbi del Palau

Futbol sala. Un gol de Drahovsky a dos minuts per al final sentencia l’equip blaugrana, que continua sense guanyar a casa en partit de lliga

El derbi català de les urgències ha estat per a l’Industrias Santa Coloma. Un gol de Drahovsky a dos minuts per al final (1-2) ha sentenciat el Barça, que continua sense guanyar un partit de lliga al Palau Blaugrana.

L’inici ha estat frenètic. En menys de mig minut, el pitxitxi colomenc Tomas Drahovsky ja havia fet dos avisos i a la tercera ha aprofitat una assistència de Sepe després d’un contraatac per sorprendre Dídac Plana a la mitja volta (2’). El Barça, mitjançant Sergio Lozano i Ferrao, també havia fet lluir el porter colomenc Mario Almagro. Ben posicionat sobre el parquet, el conjunt de Javi Rodríguez dificultava el joc d’atac blaugrana amb una pressió alta i intensa, i quan l’aconseguia superar apareixia el porter madrileny, que ha fet diverses intervencions de mèrit. Andreu Plaza ha mogut la banqueta i ha reaparegut Adolfo, que s’havia perdut els dos últims partits per una lesió abdominal, però el marcador ja no ha variat a la mitja part. De fet, Dídac ha hagut d’aparèixer en un mà a mà amb Drahovsky, que podia haver suposar la segona diana colomenca just abans del descans.

Després de la represa s’ha mantingut el guió. El Barça ha intensificat el domini, però el joc era excessivament estàtic i la defensa colomenca, tot i endarrerir línies, es mantenia sense fissures. L’equip blaugrana ha pogut per fi tombar el mur rival amb una genialitat de Dyego (31’). L’ala brasiler s’ha tret de sobre la pressió d’Uri Santos, i amb un revers, ha superat per alt Almagro. Instants després, Javi Rodríguez ha volgut canviar la dinàmica i per uns moments ha atacat amb cinc jugadors. Les millors oportunitats, però, han tornat a ser per als locals, amb dos xuts al pal del mateix Dyego i de Matheus. La sort que li ha faltat al Barça, l’ha tingut l’Industrias perquè amb un altre atac amb cinc jugadors ha sorprès la defensa blaugrana descol·locada. Drahovsky ha rebut pràcticament sol davant de Dídac, i no ha perdonat (38’). A la desesperada, l’equip d’Andreu Plaza se l’ha jugat amb cinc jugadors de camp, però el conjunt colomenc s’ha mantingut ferm per tornar a cantar victòria al Palau Blaugrana, tal com havia fet a la lliga del 2018 (2-3).