Primera derrota del Sarrià a casa

Handbol. Una mala segona meitat en atac i la diferència entre els penals llançats pels dos equips (0-9) desequilibren un partit que els sarrianencs havien començat dominant (8-5, 16’)

sarrià 26 novás 30

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel, Pórtulas (2), Segarra (4), Martínez, Martí Arnau (4), Pere Arnau (4), Ballester (1), Font, Mariscal (2), Moreno, Rovira (3), Lozano (5), Gutiérrez, Teixidor, Biosca i Vicente (1).ACANOR ATLÉTICO NOVÁS:Garcia, Flores (1), Vila (2), Dacosta (2), Hermida (3), Ariel, Iglesias (10), Krook (1), Chaparro (2), Trigo (1), Martínez (2), Gil, Dorado, Petter (2), Vicente i Ferré (4).PARCIALS:1-2, 4-2, 7-5, 9-8, 10-9, 12-12; 15-13, 15-16, 17-19, 18-22, 21-24 i 26-20.ÀRBITRES:Jordi Pinilla iglesias i Èric Derios Borràs. Exclusions a Martí Arnau (2) i Ballester (2) pel Sarrià i Vila, Krook (2), Chaparro, Trigo i Petter (2) pel Novás,

El pavelló de la UES, sense la seva afició a la grada –sí a fora, animant– va veure com per primer cop aquest curs el Sarrià perdia, després d’un empat i dos triomfs en tres partits. Els sarrianencs van jugar de tu a tu contra el Novás, al capdamunt de la classificació, en la primera meitat i van arribar a tenir un avantatge de tres gols: 8-5 en el minut 16 mitjançant Roc Segarra al contraatac, quan estaven amb un menys. Els gallecs empatarien a 8 i després de resistir dues exclusions enllaçades a 5 minuts del descans van anar al vestidor amb empat a 12 quan els locals sarrianencs tenien un jugador menys.

Dos penals per defenses dins l’àrea van permetre al Novás posar-se dos cops al davant (15-16 i 16-17) i, amb un tercer, obrir una escletxa en el marcador malgrat el temps mort demanat per Salva Puig (17-20). De fet, els gallecs disposarien de 9 llançaments de 7 metres, per cap del Sarrià. I encara bo que Antonio Moreno en va aturar dos de seguits. El marcador ja era 18-22 a 11 minuts i, amb set i sense porter, el recurs del tècnic vallesà no va servir per trobar la porteria. Sí que Arnau Rovira, que reapareixia per primer cop aquest curs, va anotar tres gols.

“Teníem el partit on volíem”, es lamentava l’entrenador del Sarrià, que va reconèixer la superioritat del Novás i la falta d’encert: “Hem fet cinc gols en quinze minuts, ho hem intentat més amb cor que res més.”