Futbol sala

L’Industrias no passa de l’empat

Futbol sala. L’equip colomenc continua sense poder cantar victòria al camp del Ferro i, tot i avançar-se dues vegades en el resultat, veu com se li escapen dos punts més de casa en una badada defensiva contra el Peníscola

santa coloma 2 peníscola 2

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Mario Almagro, Sepe, Llamas, Corso, Drahovsky –cinc–; Bruno Petry, Uri Santos, Cardona, Khalid, D. Álvarez, Lavado.PENÍSCOLA:Molina, Plaza, Tuli, Rahali, Orzáez –cinc–; Gómez, David, Fernández, Igor, Walex, Paniagua, Rumbo i Gauna.GOLS:1-0 (2’) Llamas. 1-1 (23’) Paniagua. 2-1 (26’) Petry. 2-2 (30’) Fernández.

L’Industrias Santa Coloma haurà d’estar una jornada més sense poder cantar victòria al camp del Ferro. Després d’assaltar el Palau Blaugrana (1-2), l’equip colomenc no ha pogut revertir els seus discrets resultats a casa, on després de cinc partits presenta un balanç de dos empats i tres derrotes. Ahir, tot i avançar-se dues vegades, no va poder passar de l’empat contra el Peníscola, que, això sí, figura a la part alta de la classificació.

El conjunt colomenc va colpejar primer gràcies a un contraatac culminat per Llamas (2’). El Peníscola, amb més possessió, va fer un pas endavant per intentar controlar el ritme, però les millors oportunitats eren per a l’Industrias. Una canonada per l’escaire de Drahovsky després d’un servei de cantonada va fer lluir Molina (11’), Khalid (14’) va perdonar el segon amb un xut desviat amb un un contra un amb el porter i Sepe (16’) va rematar al pal just després d’un temps mort del Peníscola.

Després de la represa, els del Baix Maestrat van restablir l’equilibri amb un xut ajustat al pal de Paniagua. L’equip colomenc va tenir una bona reacció i va aprofitar la superioritat numèrica per l’expulsió de Walex per marcar el segon amb un cop de cap de Bruno Petry (27’), en una assistència de Llamas. L’alegria no li va durar gaire, perquè amb un servei ràpid de banda el Peníscola va sorprendre la defensa local despistada i Miguel Fernández (30’) va marcar el definitiu empat a 2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)