Handbol

Jordi González, convocat per primer cop per la Champions

Handbol.

L’exporter del Bordils Jordi González continua cremant etapes en el Barça i demà podria tenir l’oportunitat de debutar en la Champions en una de les pistes més llegendàries de l’handbol Europeu,el Wunderino Arena Kiel, equip que també jugarà la final a quatre el 28 i el 29 de desembre. Xavi Pascual s’ha endut també els dos porters del primer equip, Kevin Möller i Gonzalo Pérez de Vargas, que s’ha perdut els dos últims partits de lliga per molèsties. Si el jugador internacional no es està plenament recuperat González, que ha jugat en aquests dos partits, s’asseurà a la banqueta com a suplent.

El Kiel, liderat per l’exblaugrana Filip Jicha a la banqueta i el noruec Sander Sagosen a la pista, presenta bons arguments per tornar a dominar a Europa, una fita que no assoleix des del ja llunyà 2012. El Barça, que no podrà comptar amb Petrus, arriba a Alemanya amb un full de resultats immaculat –cinc victòries en cinc partits– contra un rival que no pot deixar escapar més punts després d’una derrota contra el Nantes i un empat contra el Veszprém. Landin, sota els pals, és l’altra gran arma del Kiel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)