El Sarrià perd a la pista del Barça B (33-29)

Handbol.

El Sarrià ha encaixat la tercera derrota en tres partits fora de casa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un duel marcat per l’arbitratge des del començament.

L’inici ha estat fatal per als sarrianencs, que encaixaven un 4-0 de parcial i perdien Martí Arnau, desqualificat. El primer gol visitant era de Pere Arnau, superat el minut 6 i després de temps mort de Salva Puig. Barbeito copletant un 3-0 establia una màxima de cinc (7-2)que el Sarria seria capaç de respondre (7-5, Ballester) per posar-se a remolc i arribar al descans 14-12, amb 4 gols d’Oriol Masmiquel.

Els dos gols de Roc Segarra, a l’inici de la segona meitat servien per empatar a 15 i entrar en un intercanvi que es trencaria amb l’exclusió de Guillem Lozano al minut 17 i amb empat a 22 i la d’Alberto Vicente un després amb 23-22. Oriol Teixidor també era amonestat després de marcar el 24-23 a 12 per acabar i, amb tres jugadors en defensa, Diocou enllaçava el seu tercer gol seguit (26-23).

Salva Puig ha demanat temps a 6:56 i després que Cenic enllacés dos gols davant la 5-1 groga (29-25). uillem Lozano i Arnau Rovira (32-29) ja a l’últim minut han escurçat la diferència, que s’havia tornat a enfilar als cinc.